Мартин Стоев създаде волейболен Сливнишки герой

Отваря собствена школа в Сливница

Бившият селекционер на мъжкия национален отбор на България Мартин Стоев отваря собствена волейболна школа. Новият волейболен клуб се намира в град Сливница и се нарича Сливнишки герой.

Самият Стоев ще бъде председател на клуба и треньор в школата. За заниманията ще му помага още един треньор - Борислав Крачанов. Заниманията с подрастващите ще се осъществяват в новата спортна зала на Сливница, която бе отворена преди година.

Така на практика се изпълниха обещанията на кмета на града Васко Стоилков, че Сливница ще заложи на спорта, като ще се продължи традицията създадена от Марек Юнион-Ивкони (Дупница) и града ще се радва на волейболна школа.

"Събирам деца от 9 до 15 години за участие в държавните първенства на България", обяви Мартин Стоев във соцалните мрежи, като прикани всички желлаещи да се запишат в новия клуб.

"Отварям нов волейболен център в България. Дано намерим и създадем нови шампиони за да постигнем нови успехи на клубно и национално ниво", допълни треньорът за новото си начинание.