Генерал Тошево инициира кампания „Попитай кмета”

Мисия Добрич

04-02-2016, 17:16

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Публичност и откритост на управлението

Всеки последен работен ден от месеца кметът и неговият екип ще отговарят на въпроси и предложения на граждани от общината.

 Едни от основните приоритети залегнали в Програмата за управление през мандат 2015 – 2019 на кметския екип, са публичност и откритост на управлението. В изпълнение на тези цели и съобразно принципите за достъпна и отговорна местна администрация, Община Генерал Тошево ще организира всеки последен работен ден от месеца публична среща между Общинското ръководство и граждани на общината.

Целта на кампанията „Попитай кмета” е чрез диалог да направи гражданите реални участници в управлението. Да стимулира активността им, като засили усещаното за принадлежност и ангажираност към намирането на решения на местните проблеми. В рамките на всяка среща те ще могат да отправят питания и предложения към кмета на Общината и неговите заместници. Въпроси ще могат да се задават и предварително (адресите са посочени по-долу). Паралелно с това ръководството ще представя актуалните задачи за месеца и ще анонсира най-важните предстоящи проекти.

Първата среща е предвидена за 29 февруари, понеделник, от 10. 30 часа. Голямата зала на трети етаж в сградата на Общинска администрация Генерал Тошево.

 

Адреси за изпращане на въпроси и предложения:

mail@toshevo.org

Официалната фейсбук страница на Общината

Тел: 0887 / 820611

9500 Генерал Тошево, ул. „Васил Априлов”