Библиотекарският институт награждава Ахмед Доган за лидерство

Общество

11-02-2016, 06:34

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Връчват му почетния знак "Стефан Стамболов" за "принос в държавността"

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, художникът Светлин Русев и кметът на Бургас Димитър Николов ще бъдат удостоени с почетен знак за лидерство „Стефан Стамболов”, съобщава Нова телевизия.
Политикът е отличен заради приноса си към държавността, доайенът на българските художници и колекционери – за принос към духовността, а градоначалника на Бургас – за принос към местното самоуправление.
Връчването на наградите ще се състои по време на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството в четвъртък в Националния военно-исторически музей. Организатори на форума са Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към Университета по библиотекознание и информационни технологии, Институтът за изследване на населението и човека към БАН, Националният военно-исторически музей към МО, съобщиха организаторите.
Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов” са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин.