Цветанов: Да направим софийските общини по-добро място за живеене

Мисия София

16-02-2016, 16:45

Снимка:

kmeta.bg

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

За ГЕРБ е изключително важно да инвестира в развитието на членовете си, посочи той

Трябва да продължим да показваме доброто управление на ГЕРБ в общините от София област. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с кметовете и председателите на Общински съвет на ГЕРБ от София област. Той бе категоричен, че Общинските съвети са най-важните структури и са част от стабилността на държавата, съобщиха от пресцентъра на партията.


"На местно ниво комуникацията с хората е много важна. Нашите кметове са в непрекъснат диалог с хората. Показателно е, че в общините от областта членовете на ГЕРБ се увеличават", заяви Цветанов. Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира още, че в резултат на координацията, която има между кметовете, изпълнителната и законодателната власт, и благодарение на подкрепата, която се получава от Европейския съюз, страната ни вече успешно е навлязла в новия програмен период. Зам.-председателят на ГЕРБ призова кметовете да реализират проекти, които да направят общините в София област по-добро място за живеене.


Според Цветанов кметовете, народните представители и структурите на ГЕРБ трябва да провеждат инициативи, които да привличат хората и да показват потенциала на партията. "За ГЕРБ е изключително важно да инвестира в развитието на членовете си", подчерта Цветан Цветанов.