Павел Головодов: Решихме да дарим тези пари, защото Дарин се нуждае повече от нас

Майка ми и баща ми искаха да играя голям футбол и заради тях искам да го постигна

Големият талант на ЦСКА Павел Головодов за пореден път показа колко голямо сърце има. Играчът на "червените", който преди две седмици преживя огромна семейна трагедия, заяви, че е решил заедно със семейството си, да дари събраните за бащу му пари за лечението на Дарин Тодоров. 17-годишният футболист смята, че юношата на Левски, който преди 6 години претърпя тежка катастрофа, се нуждае повече от тези средства.

"Много хора показаха, че няма Левски, няма ЦСКА, няма Лудогорец. За нещастие се получи най-тежкото, но това ни учи да станем още по-силни. Да, ние имахме нужда от тези пари, но искахме да помогнем. Събрахме сме с моето семейство и решихме да дарим тези пари, защото Дарин се нуждае повече от нас. Чухме се с майката на момчето. Трябва да сме задружни, трябва да покажем, че има все още добри хора в България”, заяви Павел пред БНТ.

„Майка ми и баща ми искаха да играя голям футбол и заради тях искам да го постигна. Искам заради тях да се наложа. И в името на ЦСКА, разбира се”.

„От малък съм фен на ЦСКА и Ливърпул. От малък играя по площадките и винаги съм искал да играя професионално футбол”, добави талантът.