Рапарът Тайга не пусна Пол Макартни на парти

Фейсконтролът на партито не познал звездата от острова

Легендата Сър Пол Макартни не беше допуснат до афтърпарти след раздаването на наградите "Грами". В над 50-годишната си кариера някогашният "Бийтълс" има 18 "грамофончета", а музиката му безспорно е оказала влияние на повечето от носителите на наградите през този период.

Това обаче не му помогна да влезе в нощен клуб в Холивуд, където звездите на музикалната индустрия се събраха след тазгодишната церемония по раздаването на статуетките.

Видеоклип на светския сайт TMZ показа как Макартни, заедно с Уди Харелсън, певеца Бек и барабаниста на "Фу файтърс" Тейлър Хоукинс, са отпратени от охраната на частното събитие.
"Колко повече ВИП можем да бъдем? Нужен ни е нов хит, момчета", пошегува се 73-годишният Макартни с приятелите си.
Домакин на частния купон беше 26-годишният рапър Тайга (Tyga), който засега не е автор на непреходни музикални класики. Той е познат най-вече с текстове за пари, ламборджинита и леки жени.

Тайга все пак не знаеше как да реагира на въпроса защо охраната му е приела Макартни за недостатъчно познато лице. Коментар пред TMZ обаче си позволи друг рапър - Бау Уау. "Ние сме по-млади от сър Пол и наистина се забавляваме в клуба", твърди артистът, чиито песни не се отличават с лирическо съдържание по-различно от това на Тайга.

Говорител на Пол Макартни заяви пред британския "Индипендънт", че инцидентът е приет "с усмивка" от музиканта и компанията му.