Пенсионерите от Пчеларово с нов клуб

Добруджанци

18-02-2016, 15:14

Снимка:

Община Ген. Тошево

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Общата стойност на ремонта е 36 864 лв.

Жители и гости се събраха днес, 18 февруари, за да  открият тържествено  новия пенсионерски клуб в с. Пчеларово. Събитието бе уважено от кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров, ресорният заместник кмет Георги Георгиев и общински съветници.

След ремонта клубът в селото е с изцяло нов вид. Покривът е основно ремонтиран, подменена е дограмата, стените са боядисани в свежи светове, положена е нова подова настилка. Обзаведен е с всички необходими мебели и техника. На разположение на пенсионерите е модерен кухненски кът, голям телевизор и климатик. Общата стойност на строително-монтажните работи по клуба възлиза на 36 864 лв.

По стара традиция бе прерязана лента и лиснато менче с вода пред прага на ремонтирания обект. Това сториха кметът на Общината Валентин Димитров и общинският съветник и бивш кмет Димитър Михайлов. Градоначалникът отправи      поздравление към домакините, като им пожела да бъдат здрави и все така дейни. 

В знак на благодарност за новата придобивка пчеларовци бяха подготвили богата музикална програма.

Над 40 пенсионери членуват в пенсионерския клуб в с. Пчеларово. Във вече реновираното помещение  пенсионерите от селото ще могат се срещат на сбирки и тържества, ще организират различни мероприятия и беседи или просто ще споделят нелекото време на златната възраст заедно.