Адел ревала цяла нощ след гафа на наградите Грами (видео)

Засегнало я най-много сравнението с Джъстин Бийбър

Британската певица Адел призна, че е плакала цяла нощ след злополучния гаф по време на изпълнението си на церемонията по връчването на наградите „Грами“, съобщи в. „Метро”.

По време на изпълнението на певицата се носиха странни звуци от пианото, на което свиреше. Оказа се, че микрофонът на Адел всъщност е паднал върху струните в задната част на рояла, което е причинило стържещ звук. Певицата запази самообладание и успя да изкара песента си до края. В шоуто на Елън Дедженерис обаче Адел призна, че е плакала през цялата нощ след церемонията по връчването на наградите и най-вече заради сравнението с Джъстин Бийбър.

„Предварителната репетиция премина наистина прекрасно. Бях наистина развълнувана за изпълнението. Шоуто дойде и всичко беше прекрасно. Точно тогава микрофонът ми падна в пианото. То звучеше като китара. Някои смятаха, че Джъстин Бийбър репетира зад сцената, но не беше той. Знаех къде е микрофона и исках да го взема, но в онзи момент бях като замръзнала. После бях съкрушена и плаках през цялото време. Тогава обаче видях цялата подкрепа на хората в Англия. Това ме разчувства толкова много“, заяви Адел. 

Тя добавя още: „Ако пак се случи ще знам какво да направя, спирам да пея, просто млъквам и решавам проблема, а не да изтезавам себе си и слушателите.“