ЦСКА извади фланелката с номер 3 в памет на Туньо

Юношата на"армейците" Радослав Костадинов спаси Струмска слава от разгром

ЦСКА победи Струмска слава с 2:0 след попадения на Галчев в 44-ата минута и на Преслав Йорданов, в неговата последна, 90-ата минута от мача.

"Червените" и в тази среща играха в черно в памет на Трифон Иванов. А от номерацията бе извадена фланелката с номер 3 и Кирил Динчев взе участие в мача с номер 27. След първото попадение за ЦСКА, Галчев отиде специално при опънатия плакат на Трифон Иванов, докосна го, и посочи с ръка към небето, като посвети попадението на легендарния защитник на ЦСКА и националния тим.Както навсякъде във футболния уикенд срещата запона с едноминутно мълчание в памет на Туньо, ав третата минута заради Трифон бе спряна символично срещата.
Юношата на "армейците" Радослав Костадинов бе поредния вратар във "В" група, който изпъкна в мач с "армейците". Стражът на Струмска слава спаси доста положения и имаше заслуга резултатът в мача да остане само 2:0 за ЦСКА. Така, Костадинов се присъедини към други вратари в Югозападната "В" група, които спасяваха чисти положения срещу налитащите играчи на "червените".


За пореден път ЦСКА се изправи срещу гъсто подреден в защита тим. "Армейците",които в този мач бяха символичнви гости, нападаха постоянно. Но вратарят Костадинов правеше чудеса. На два пъти бе безпомощен. Първото попадение стана след майсторски техничен удар от далеч на Галчев. А второто  в минутата на Преслав Йорданов. Тогава снажния нападател с глава в 90-ата минута оформи крайното 2:0 за ЦСКА.  Така , "армейците" са вече със 17-а поредна шампионатна победа и голова разлика 67:1. Следващата среща на "червените" е отново на "Армията" със Септември..

На мача със Струмска слава армейските фенове за сетен път показаха въображение и отново направиха запомняща се панорамна хореография.