Избити зъби и бой с палка заради клаксон. Нападателите са задържани

Крими

25-02-2016, 09:12

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Нападнатият с метални палки столичанин на пътя: Като видях как ми падат три зъба на земята от един удар, мислех дали ще изляза жив от това

Около 16 часа вчера на околовръстен път в столицата става побой – трима мъже в черно слизат от колите си да бият млад мъж и съпругата му само, защото той им подал звуков сигнал.

„Счупени са ми три зъба, сцепени устни и други контузии. Биха ме с палка”, разказа потърпевшият пред ефира на Нова тв.

„Отивах на работа със съпругата ми към 16 часа. По пътя забелязах две коли, които засичаха останалите участници в движението, избутваха останалите коли. Едната беше със затъмнение стъкла. Започнах да маневрирам и подадох звуков сигнал, вследствие на което двете коли започнаха да ме притискат – така около 5 минути”, разказа потърпевшият.

„Едната се опита да ми затвори пътя отпред, а шофьора на другата започна да ми вика от прозореца. Започнах да отбивам от околовръстното и едната кола започна да ме притиска към бордюра и трябваше да спра принудително. От колите излязоха трима души. Посегнаха към пистолет, за да видя, че двама от тях имат. Единият ме удари с метална палка през лицето, а другите удари бяха по ръката, защото вдигнах длан да се предпазя. Удряха ме на смени. Казваха ми да мълча и да внимавам, крещяха. Жена ми извика, защото и нея я удариха. През това време минаваха коли по пътя, но никой не спря”, разказа младият мъж. Казва, че мъжете ги вижда за първи път. Били облечени в черно и с нещо като кубинки, разказва потърпевшият, който по професия е треньор – учи хората как да изпълняват упражнения и да се хранят правилно.

„Съпругата ми е в шок, притеснява се за детето. Добре, че и то не  е било с нас. Притеснявах се за живота си, докато ме биеха, като си видях зъбите как падат на земята. Още с първия удар ми счупиха три горни зъба. После последваха още поне десетина удара, но те попаднаха в ръката ми”, допълни той.

Тримата побойници са задържани, по информация на МВР.

Ивайло Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата, стои зад побоя на Околовръстното в София, съобщава Фрог нюз, позовавайки се на информация от разследващи. Според източниците  черният  крайслер е бил пилотна кола на Ториното и хората му. Те са били в Ауди, бронирана версия В7.

 

Ето и снимки на нападателите от клипа, изпратен в Аз, репортерът на bTV:

Клипът, заснет от съпругата на нападнатия можете да видите ТУК.