Прокобата с кръстовете се появи отново

Крими

27-02-2016, 15:57

Снимка:

flagman.bg

Автор:

Бургас Утре

Всичко от Автора

Този път подредени като гроб

Проклятието на черните кръстове застигна и главна улица в бургаския ж. к. „Възраждане”. Тази сутрин прокобата стресна и съседите от блок 7, който се намира на едно от най-оживените места в жилищния комплекс – само на метри от БЧК, съобщи flagman.bg.„Говори се, че е психичноболният Горан Горанов. Знаем, че живее наблизо и нищо чудно да е той, никой обаче не го е виждал, слага ги нощем.
Беше страшно, като излизахме сутринта. Свещите горяха, а кръстовете бяха наредени като гроб. Притесняваме се, че прави черни магии и проклина за смърт живущите наоколо. Така ли няма кой да го спре”, пита съседка, която първа се ужасила от прокобата пред дома си.
„Страх ни е. Никой не смее да ги доближи и да ги махне, не знаем какво ще последва. Стоят там цял ден и всеки ги заобикаля. Само един от по-смелите съседи ги събра на купчина”, каза продавачка от съседен магазин.
Масова психоза е обхванала два от най-населени жилищни комплекси в града – „Възраждане” и „Братя Миладинови”. Всяка сутрин живущите осъмват с магия за смърт и се питат докога.
Ако човек реши да изследва от близо проклятието, ще види, че кръстовете са старателно изработени от сковани летви, облепени с черни найлони, за да приличат на тези от погребенията. По част от тях психопатът е сложил и свежи цветя, наредил е и свещи, някои от които запалил.