Линдзи Лоън забърса млад руски бизнесмен (снимка)

Младежът е син на крупен руски олигарх и издържа финансово приятелката си

29-годишната холивудска актриса Линдзи Лоън има ново гадже, това е 22-годишният син на крупен руски бизнесмен Егор Тарабасов.

Той е роден в Москва, но има издадено британско гражданство, завършил е престижно английско бизнес училище и въпреки сравнително младата си възраст вече има свой собствен бизнес във Великобритания - агенция за недвижими имоти в Лондон, а в допълнение е акционер в голяма московска банка.

Егор и Линдзи се срещнаха през миналия октомври и отношенията им се развиват с геометрична прогресия, пише на интернет страницата си "Комсомолская правда". 

Двойката посрещна Нова година заедно на един от плажовете в Коста Рика, и след това караха ски в Швейцарските Алпи. Актрисата дори запознала Егор с родители си, когато той прекара Коледа със семейството на Линдзи.

Говори се, че Егор подсигурява приятелката си материално. Според близки източници, той напълно е поел издръжката на холивудската хулиганка, която се разори след проблеми с алкохола и наркотиците, и загуби богатството си, пропускайки изгодни ангажименти. 

Лоън е натрупала толкова много дългове, че преди няколко години дори се самообяви  в несъстоятелност и се премести да живее с майка си. Сега, според хора от обкръжението й, актрисата най-накрая е щастлива.

"В миналото Линдзи си избираше много лоши момчета, затова вечно си създаваше проблеми - казва източник близък до звездата - Но сега е различно. Тя е много щастлива с Егор. Той е млад, но много умен бизнесмен, той е много по-зрял от връстниците си и оказва добро влияние върху Линдзи. Толкова е хубаво да видим, че пак се усмихва."