Георги Иванов и Жейнов се скарали заради норвежки национал

Гонзо обясни подробности за Нар

Спортният директор на Левски Георги Иванов отговори на отправените от мениджъра Николай Жейнов намеци за нередности около трансфера на ганаеца Франсис Нар. Агентът разказа в телевизионно интервю, че въпросният играч бил изпаднал в немилост в Баник (Острава) два месеца преди да дойде в Левски. Той бил с изтичащ договор и искал заплата от 3500 евро. Малко преди да бъде привлечен от Левски той преподписва нов договор, а сините плащат за него 200 000 евро. Заплатата му на "Герена" пък била 5000 евро. Жейнов попита кой е агент на Нар и знаят ли в Управителния съвет какъв трансфер са осъществили.

"Става ми смешно вече от нещата, които говори Жейнов. Това са глупости и лъжи. Ако има информация, нека да покаже документи. Какви 5000 евро заплата? Само ще кажа, че през лятото Спарта Прага искаше Нар и му предлагаше 25 000 евро", каза Гонзо, цитиран от "7 дни спорт".

Той разкри и версията си за атаките на Жейнов. "Всичко започна, след като го отрязахме за един играч. Норвежки национал, добър футболист. Пратихме Явор Вълчинов да го гледа в баража за европейското с Унгария. После го видя и Стойчо Стоев, но треньорският щаб прецени, че няма да пасне на Левски и го отказахме. Това явно не се е харесало на Жейнов", добави Гонзо.