Стойчо Младенов има идея за Висшата лига

Ще я разкрие в близко време

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов продължава да настоява за връщането на отбора в най-високото ниво на родния футбол. В момента "червените" се подвизават в Югозападната В група, защото останаха без лиценз през лятото.

В БФС обаче зрее идеята за създаване на Висша лига от новия сезон, а столичният гранд може да получи уайлдкард за нея. Младенов твърди, че има друга идея за родния футбол, но засега не разкрива каква е тя.

"Няма да се уморя да повтарям, че ЦСКА трябва да бъде върнат в елита по най-бързия начин. Още от предстоящото лято отборът трябва да бъде там", заяви Младенов пред "Тема Спорт" и продължи с коментар за Висшата лига.

"Все още не съм запознат с този проект и затова няма да го коментирам. Но аз самият имам идея какво да се случи с родния футбол и съвсем скоро ще я разкрия. Хубавото е, че поне от БФС правят нещо и са се активизирали. Но дано не е само на приказки, а се приемат и конкретни действия", сподели още Младенов.

Още в края на миналата година бившият наставник на ЦСКА призова за рестарт на българския футбол с участието на "червените", а само няколко месеца по-късно дойде и подобна инициатива от БФС.