Джулия Робъртс купи нов дом в Малибу (снимки)

Придобивката е точно пред досегашната къща на актрисата

Холивудската актриса Джулия Робъртс е купила втори дом в Малибу за 6,84 милиона долара. Той се намира в непосредствена близост до първата къща на хубавата жена, а сделката е финализирана в края на февруари, съобщава Лос Анжелис Таймс.

Новата придобивка има 9 стаи, в това число три спални и две бани. Разполага с гараж, градина с няколко овощни дървета и зелени площи, които са скрити от любопитни очи с висока ограда от "жив плет". 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ НОВИЯ ДОМ НА ДЖУЛИЯ РОБЪРТС ВИЖТЕ ТУК!

Ранчото построено в средата на 50-те години на миналия век се намира точно пред досегашния дом, който актрисата купи през 2003 г. за 9,5 милиона. Що се отнася до новата покупка, Джулия е успяла да свали един милион от първоначалната цена. Въпреки, че около една година продавачите не позволяваха на двойката да влезе в имота, вярвайки, че това е лоша сделка, и могат да продадат имота по-скъпо. Въпреки това, съдът не беше на тяхна страна.

Миналата година, притежаваща впечатляващ списък със недвижими имоти Джулия, продаде тристайно бунгало испански стил в Калифорния за 1,8 милиона и един мезонет в Гринуич Вилидж в Ню Йорк за 5,4 милиона.

Актрисата има също три апартамента в Манхатън , селско ранчо в Ню Мексико и две вили в Хавай, и двете с изглед към океана. Едната е закупена през 2011 г. за 13,75 милиона и сега се продава за 21,95 милиона (през април 2015 тя оптимистично е поискала 29,85 за имота).