ЦСКА върви по график с 4:0 във Велинград

Поредни два гола на Преслав Йорданов

ЦСКА върви по график и победи във Велинград за първенство на Югозападната В група Чепинец с 4:0. Поредни два гола вкара Преслав Йорданов. Другите две попадения отбелязаха Самир Аясс и Александър Александров. Головата разлика вече е 79:2 за ЦСКА.


Преди да започне голеадата за ЦСКА, На "армейците" бяха отменени два гола след несъществуващи засади. Отборът на Чепинец игра открито и не се затвори през целия мач. Тимът от Велинград стоеше добре на терена за възможностите си независимо,че отсреща бе класния тим на ЦСКА.


Отборът на Христо Янев игра раздвижено. По левия фланг много силно се представи Момчил цветанов. А Самир Аясс отново дебнеше за голове. Той отбеляза първото попадение за "червените". Преслав Йорданов въпреки,че бе пазен добре от чепинци, намери начин да се разпише на двв пъти и доказа за пореден път,че е мистър гол за ЦСКА.

За кой ли път ЦСКА трябваше да играе мач в странен час. Този път в 12 на обяд. Това не попречи стадионът във Велинград за историческото първо официално посещение на "армейците" да бъде пълен с 4000 души. Половината от тях бяха привърженици на ЦСКА от околностите  и от цялата страна. След мача футболистите на "червените", по станала вече традиция, отиде пред невероятната армейска публика и заедно запяха "Още от дете запали моето сърце". А после  футболистите на ЦСКА  даваха дълго автографи на радостните привърженици.