Общо събрание на Асоциацията по ВиК

Мисия Добрич

07-03-2016, 16:23

Снимка:

Областна управа Добрич

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Председателствено от областния управител Детелина Николова

Редовно общо събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ООД, Добрич се проведе днес в областна администрация. Събранието председателства Областният управител Детелина Николова.

         Членовете на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация приеха Годишен отчет за дейността на АВиК, за 2015 год., както и Отчет за изпълнение на бюджета на Асоциацията за 2015 год.

         Общото събрание съгласува допълнителния бизнес план за развитие на дейността на „Водоснабдяване и канализация" ООД, гр. Добрич в съответствие с удължения срок на настоящия регулаторен период до 31.12.2016 година.

       Подписан бе договор между Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК" ООД, гр. Добрич и определения с решение на общото събрание оператор - „Водоснабдяване и канализация" ООД, гр. Добрич, за стопанисване, поддържане и експлоатация на ВиК системи и съоръжения и предоставяне на ВиК услуги на потребителите.

По закон, Областният управител е председател на А ВиК.