Академия за лидери бе открита в Гоце Делчев

Отвори врати новият Международен образователен бизнес център

Академия за лидери отваря врати в новия Международен образователен бизнес център, който бе открит в Гоце Делчев. В академията млади хора от цялата страна и чужбина ще бъдат подготвяни за бъдещите си успехи в живота и за кандидатстване в западни университети. Преди години американския милиардер Доналт Тръмп нашумя със свой подобен проект зад океана, който провокира създаването на академии от този тип в цял свят.

Проектът на братята Мариян и Георги Темелкови и техни партньори е само част от дейностите, които ще се развиват в новия център, където са предвидени освен помещения за обучения и такива за развиване на бизнес, галерия, фитнес и дори спа център. Младите предприемачи определят начинанието си като една реализирана мечта, след като през 2006 те закупиха сградата на минералната баня от община Гоце Делчев и изминаха дълъг път, докато я реиновират и стигнат до нейното откриване.

Церемонията по откриването бе уважена от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, който преряза лентата заедно с младите бизнесмени. Генералният мениджър на Viber за Централна и Източна Европа Атанас Райков също присъства на откриването на Международен образователен бизнес център в Гоце Делчев. 

Като част от събитията по промотирането на центъра бе подредена и прекрасна изложба на известния гръцки художник Янис Нику, която ще може да бъде разгледана през тази седмица.

Сред поканените бяха и други ВИП гости от южната ни съседка. Това показва за първи международен интерес към академията за лидери, която започва работа.