Задържаха Ивайло Борисов - Ториното

Гардовете му преди дни пребиха мъж на Околовръстното, той ги защити

Ивайло Борисов - Ториното, чиито гардове пребиха мъж пред жена му на Околовръстното, е бил арестуван тази сутрин. Соченият за наркобос мъж в момента е в Шесто РУП в столичния кв. "Бъкстон". Мъжът е бил задържан за 24 часа, след като е спрян с колата си. Засега няма данни каква е причината за ареста му.


Предполага се, че дясната ръка на Златомир Иванов - Баретата е бил спрян за проверка като част от масираната акция на МВР, в която се проверяват луксозни коли из цяла София. Снощи операцията бе в столичния кв. "Бояна", а по-рано днес жандармерия и полиция проверяваха луксозни автомобили пред хотел "Маринела" в "Лозенец".


За боя на Околовръстното бяха задържани трима мъже - охранители на Ториното. Преди дни Софийският градски съд остави в ареста Христо Христов, Александър Гечев и Георги Близнаков.
Според съда постъпката на тримата биячи се отличава с изключителна дързост, цинизъм, незачитане на правовия ред, както и честта и достойнството на другите хора. Двама от задържаните - Гечев и Близнаков, имат и предишни присъди.


Гечев е съден за шофиране в пияно състояние, кражба и обида, а Близнаков - за неплащане на издръжка и кражба на кола. След инцидента Ивайло Борисов - Ториното опита да оневини охранителите, като заяви, че те са били предизвикани и "не са махленски хулигани".