Богатство от гласове в концерта на студио „Сарандев”

Добрич Лайф

12-03-2016, 14:09

Снимка:

ОМЦ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът се срещна с "NNS Crew" (снимки)

Хип-хоп формация “NNS CREW” "взривиха" сцената

Концертът „Пролетни гласове” на Студио „Сарандев” събра много почитатели на поп музиката. Залата на Младежкия център бе препълнена с хора, дошли да се насладят на изпълненията на талантливите млади певци. Богатство от гласове, красота, емоция, младежки порив и пролетно настроение бликаха от сцената в двучасовия песенен маратон.

Прозвучаха многобройни хитове на звезди от света на поп музиката: Адел, Риана, Алиша Кийс, Сам Смит, Ед Шийрън, Деми Ловато, Бруно Марс, Васил Найденов, Невена Цонева, Лили Иванова и мн. други. Разнообразната програма бе изпъстрена и с песни на руски, италински, френски и арменски език, а също и с песни от филми и мюзикъли.

Двадесет и пет млади изпълнители от певческата школа на Младежки център с вокален педагог Елена Карабельова се изявиха на сцената и зарадваха публиката с емоционалните си изпълнения и певческо майсторство.

С невероятен енергиен заряд в концертната програма се включиха и танцьорите от хип-хоп формация “NNS CREW” при Младежки център - Добрич с ръководител Миглена Георгиева. Страхотният саунд и сценично осветление в обновената зала на Младежки център също допринесоха за пролетно-еуфоричната атмосфера на това музикално събитие.