Марая Кери пуска свое риалити шоу

Доскоро противничка на подобни продукти, явно поп иконата е променила възгледите си

Певицата Марая Кери се е съгласила да участва в ново риалити шоу от документален тип, въпреки че преди беше заявила, че подобни формати не са й по вкуса, съобщи Контактмюзик.

Документалната риалити програма ще даде възможност на почитателите на Кери да "надникнат" зад сцената в Лас Вегас, където певицата изнася поредица от концерти, както и да я "следват" по време на световното й турне, което трябва да приключи през май.

Според неназован източник, цитиран от британския таблоид "Сън", шоуто ще се нарича "Отборът на Марая" и ще позволи на феновете да добият по-реална представа за живота на една от най-големите музикални звезди в света.

Ако спекулациите се окажат верни, това означава, че Марая Кери е променила нагласата си към риалити шоутата. Миналата година певицата сподели, че подобен род формати не са й по вкуса, тъй като са по-подходящи за хора, които "ламтят" за известност.

"Целта на някои хора е просто да бъдат известни, вместо да се усъвършенстват в изкуството, в което са си изградили име. Риалити шоутата им предоставят тази възможност", заяви тогава Марая Кери.