Внезапно почина синът на Франк Синатра

Причина за смъртта му е спиране на сърдечната дейност

На 16 март в Дайтона Бийч, Флорида на 73 години почина синът на легендарния американски певец и актьор Франк Синатра , съобщи АП.

Причината за смъртта на Франк Синатра-младши, по предварителни данни, е спиране на сърдечната дейност.

Според Ройтерс, в Дайтона Бийч Синатра-младши е трябвало да изпълни няколко песни на баща си, но концертът бил отменен в последния момент поради лошото му здраве. 

Местно издание Дайтона Бийч Нюз Джърнъл съобщава, че Синатра-младши, е починал в болницата.

Синатра-младши е роден през 1944 г. в Ню Джърси в семейството на певеца Франк Синатра и първата му съпруга Нанси Барбато. На 19 той е бил отвлечен и освободен два дни по-късно, след като баща му изплаща на похитителите солиден откуп от крупните за времето си 240 хиляди долара. Престъпниците скоро са били заловени и осъдени на дълги години затвор.

Като тийнейджър, Синатра-младши изнася концерти в малки клубове, след което става вокалист на джаз бандата на Сам Донахю. В началото на кариерата си Синатра-младши често прави турнета, той участва в няколко телевизионни сериала и телевизионни предавания, включително и със сестра си, певицата Нанси Синатра. През 1988 г., Синатра-младши е музикален директор и аранжор на песните на баща си.

Франк Синатра (1915-1998) - десеткратен носител на "Грами" и множество други награди е спряган за легендата на музикалната индустрия на XX век.