Мирослав Илич и Шабан Шаулич събраха 150 000 лв. за сираци (ВИДЕО)

Борислав Соколов – Бони бе единствения роден гримьор погрижил се за свежия вид на гостите на сцената

Мирослав Илич и Шабан Шаулич пяха пред родни меломани в два последователни дни - на 19 и 20 март, в зала "Арена Армеец".

Концертът имаше кауза - да се съберат средства за парна инсталация за дома в село Доганово, където живеят деца, лишени от родителски грижи.

И двата дни залата се пукаше по шевовете, като пристигаха хора от различни градове на страната, за да видят двете легенди на сръбската музика.

Хубавата новина бе съобщена втората вечер, а именно, че са събрани нужните 150 000 лв. за дома в село Доганово.

Преди изявата на двамата изпълнители, публиката в залата бе "подгряна" от Ивана Мей, а втората вечер от Емилия и Борис Дали. След тях на сцената градусът на настроението вдигнаха момчетата от духов сръбски оркестър "Цариброд". Те изсвириха едни от най-популярните балкански мелодии. За финал си направиха селфи, като се обърнаха с гръб към публиката в залата.

Зад кулисите пък бе работата на майсторът на грима Бони, който се погрижи за свежия вид на звездите на сцената, Бони беше единствения роден гримьор избран за двата концерта.

Там Мирослав Илич на няколко пъти се пошегува, че търси два билета за юбилея на неговия приятел Христо Стоичков. Шоуто на Камата ще бъде на 20 май на стадион "Васил Левски", а самият Мирослав Илич също ще участва в него, тъй като от години е близък с феноменалния № 8.

Илич за кратко слезе и при публиката, като обясни на част от феновете, седящи близо до сцената, че когато за първи път е дошъл в България, те вероятно не са били родени.

С хубави песни и чувство за хумор Илич бе приет с аплодисменти от публиката, чиято възраст варираше от 18 до 60 години.

След Мирослав Илич на сцената бе представен и излезе Шабан Шаулич. Той зарадва българската публика доста по-малко - около 50 минути, като не изпя едни от най-големите си хитове. Настроението обаче бе на макс и хората продължиха да танцуват и да извиват хора в пространството пред сцената.