Михаил Константинов иска затвор за каналджиите

Общество

25-03-2016, 10:49

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

В Брюксел не влизат в гетата, не знаят какво става там-надменно отношение, за което бяха наказани

Каналджийството трябва да се наказва с 10 години затвор, конфискуване на цялото имущество и 100 хиляди лева глоба, каза пред Би Ти Ви Михаил Константинов. Математикът се възмущава, че разкрити и заловени каналджии продължават да се разхождат на свобода с условни присъди и пробация.
"Защо не се прилага законът" - този въпрос той отнесе и към имигрантите. "Българският закон предвижда 5 години затвор за всеки, който наруши държавната граница - да сте видели някой наказан", запита той. Трябва да се даде законна възможност на хората да се самоотбраняват, смята Константинов.
Меркел предизвика мощната мигрантска вълна, но е и виновна за смъртта на много хора, които тръгнаха към Европа и се издавиха в морето.Толерантността е хубаво нещо. Но изненадата от атентатите в Брюксел е, че се случиха толкова късно. Там не влизат в гетата, не знаят какво се случва в тези квартали - надменно отношение, за което бяха наказани. Срещу нас има хора от друг биологичен вид, те имат други правила и ценности, които искат друг вид отношение. Тук няма място за емоции, каза Константинов. 50 хиляди абсолютни главорези, които след войната в Сирия и бягат от войната там, ще дойдат в Европа.