Спипаха бракониери след полицейска гонка

Крими

31-03-2016, 16:14

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Екшън край Галиче

Ченгета заловиха двама бракониери с незаконни дърва край врачанското село Липница, опитали се да избягат от органите на реда, съобщиха от областната дирекция на МВР.Вчера по време на специализирана операция, край село Галиче полицейски екип подал светлинен и звуков сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген Голф”. Шофьорът не отразил сигналите на полицаите и продължил да се движи с автомобила. Униформените тръгнали да преследват нарушителите и ги спрели край село Липница.
Апашите обаче нямали никакво намерени да се срещат с органите на реда и като излезли от колата хукнали да бягат. Опитът бил неуспешен, защото полицаите веднага ги заловили, въпреки съпротивлението, което оказвали. Задържаните били двама.
Единият е 20-годишния И.Т. от с. Галиче, който бил без книжка, но управлявал “Голф”-а. Вторият хванат е 20-годишният Д.К. от същото село. В автомобила са намерени незаконно придобити дърва. Иззета е и моторна резачка. Двете лица са задържани в районното управление в Бяла Слатина. Образувано е досъдебно производство.