Махат стари трошки в "Северен"

Мисия Пловдив

06-04-2016, 10:42

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поредна акция по репатриране на излезли от употреба МПС – та се проведе вчера в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Общо 12 бр. автомобили бяха облепени от сформираната комисия, от които – 3 бр. в кв.”Гаганица”, 1 бр. на ул.”Петър Шилев” №24, 2 бр. на ул.”Победа” №56, 1 бр. на ул.”Мануш войвода”, 2 бр. на бул.”България” №2, 1 бр. на ул.”Ален мак”№28, 1 бр. на ул.”Тиса” №6 и 1 бр. на ул.”Колю Фичето”.

В изпълнение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив през изминалата седмица се извърши обход за установяване на излезли от употреба МПС-та, които се намират на терени общинска собственост.

След облепяне на автомобилите със стикери, собствениците имат срок от три месеца сами да ги вдигнат и преместят в частен имот или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след изтичане на срока колите ще бъдат репатрирани принудително на отредените за целта места.

Телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства в район „Северен” е 032/901 165 – отдел „Екология”.