Почитателите на "Любэ" се молят за живота на Павел Усанов

Булевард

07-04-2016, 00:00

Снимка:

Инстаграм

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пребиха зверски китариста на "Любе"

Китаристът пострада тежко след кръчмарски побой

Музикантът Павел Усанов от известната група "Любэ" претърпя тежка операция след като бе пребит почти до смърт, на пострадалия китарист е извършена черепна трепанация.

Руската преса съобщава за състоянието на музиканта, който бе жестоко пребит след свада в бар. Според солиста на група "Иванушки International" Кирил Андреев, Павел Усанов е претърпял сериозна операция на главата.

"Приятели нека се молим за здравето на Паша Усанов, несменяем китарист на група "Любе".  Той претърпя трепанация като мен преди 15 години и само с молитвите ви, ако е рекъл Бог, той ще се възстанови. Спаси го Господи!" е написал певецът на личната си страница в Instagram.

На свой ред, потребителите на социалните мрежи пожелаха бързо възстановяване на музиканта. "Нека Бог да го дари със здраве, сила и кураж на семейството му. Нека се молим за възстановяването му", "Здраве Павел, сила и търпение! Всичко ще бъде наред", "Господи, помогни на този прекрасен човек ... ","Бог да го благослови! Нека да се възстанови", "Дай Боже, добро здраве и сили, за Павел"- пишат последователите на Андреев.

Вечерта на 2 април, музикантът от "Любе" Павел Усанов бе спешно хоспитализиран в Института Склифософски с тежка травма на главата и в безсъзнание. На Усанов е поставена диагноза фрактура на основата на черепния свод, затворена травма на главата и мозъчно сътресение. От тогава лекарите се борят за живота му.