Дама спечели смартфон от данъчните - пазарувала за 7 лева

Мисия Пловдив

07-04-2016, 13:31

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С втора награда от Лотарията с касови бележки на НАП и МФ се отчита Пловдив. Веселина Костова е вторият късметлия от града. Дамата спечели смарт телефон с батерия от 4000mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G. Има 8-мегапикселовата задна камера с автоматичен фокус, както и предна камера за видео-разговори. Наградата бе връчена на г-жа Костова от директора на НАП в Пловдив Венелин Найденов, който я поздрави за късмета и й пожела само положителни и приятни разговори по телефона, спечелен от приходната агенция.

Печелившата бележка е от смесен магазин в Пловдив от покупки на стойност

7,24 лв. Данъчните вече посетиха обекта и установиха, че той е коректен търговец, който редовно издава фискални бонове.

Повече от 22 млн. касови бележки за почти 300 млн.лв. са регистрирани досега от феновете на Лотарията в страната. Пловдив е на трето място по активност след столицата и след Варна, на която „дишаме във врата“ с едва 300 участника разлика. Запалените по играта от града на тепетата са 11 665 души и разчитат на награда с общо 1 840 825 касови бележки за близо 25 млн.лв.

Да участва в играта може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg  и е регистрирал бележки, издадени след 16.11.2015 година, включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Най-ниската стойност на бележка, регистрирана в Лотарията досега е 35 стотинки, а най-високата – 20 000 лева.

Бележките могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на играта, чрез телефона на Агенцията 0700 18 700 и чрез мобилно приложение на НАП, което може да бъде изтеглено през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система Android.