Юношески волейболен национал с операция на коляното

Състезателят на Виктория Волей Станислав Драмов ще се възстановява месец

Националът на Виктория Волей (Пловдив) Станислав Драмов претърпя операция на коляното и ще се възстановява поне един месец. Либерото беше титуляр в представителлния отбор на България до 19 години, с който завоюва сребърни медали от европейските младежки игри в Тбилиси през миналата година.

Той беше опериран с поставена диагноза разкъсан менискус на лявото коляно, като хирургическата интервенция беше извършена в столична клиника от известния травматолог д-р Геров.

"Всичко мина добре. Очакванията са след един месец да започна леки тренировки. Надявам се през лятото да се възстановя напълно и да съм готов за Европейското младежко първенство, което е в началото на септември в Пловдив", каза Станислав Драмов.

19-годишният волейболист получи травмата още в края на август миналата година по време на Световното в Аржентина. "Почивах четири месеца, докато менискусът зарасне, но след два-три мача през настоящия сезон във Висшата лига коляното отново ме заболя и се наложи операцията", обясни либерото на Виктория Волей.