Днес и утре мачовете са решаващи за Добруджа 07

Да подкрепим добруджанци!

След като си разделиха по една победа в Монтана отборите на Добруджа 07 и Монтана Волей ще се срещнат днес и утре за нови битки от финалната плейофна серия в зала Добротица. Мачовете са от 17.30 часа и ще се предават по Националната телевизия. В случай, че момчетата на Миро Живково отново покажат характер и отборна игра, както го правят напоследък  – в неделя вечер те ще се окичат със златните медали. Известен факт е, че в зала Добротица се играе много трудно, заради най-верните волейболни фенове в България – добричките, но от Монтана също се заканват, че ще си подсигурят фенска аудитория.
Ние нашата цел сме я постигнали на 100 % - играем на финал, всичко друго е бонус, заяви старши треньорът Мирослав Живков. 
Точно 47 500 лева ще си разделят първите четири отбора в Суперлигата този сезон. Парите са от наградния фонд на Националната волейболна лига, която администрира първенството. Шампионът ще прибере 20 000 лева, вторият – 15 000 лв., третият – 7500 лв., а четвъртият – 5000 лв.
“Смятам, че лигата е разпределила много добре наградния фонд”, коментира пред “7 дни спорт” Валентин Михов, който отговаря за маркетинга и рекламата в НВЛ.

ИА Добруджа