МГЕРБ-София проведе обучение “Поведение пред медии”

Политика

10-04-2016, 05:56

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Гост-лектор на събитието бе ръководителят на ПР-отдела на ГЕРБ Никола Николов

МГЕРБ-София проведе в събота обучение на тема “Поведение пред медии”. Гост-лектор на събитието бе ръководителят на ПР-отдела на  ГЕРБ Никола Николов.

Гост на обучението бе и председателят на 43-тото Народно Събрание Цецка Цачева, която сподели с младежите съвети от личния си опит. “Когато говорите пред медии е изключително важно да знаете, че защитавате теза или кауза, която на първо място е в полза на всички български граждани. Важно е също, че зад Вашата позиция застава екипът Ви в лицето на ГЕРБ,” заяви Цачева.

Никола Николов презентира основните принципи и похвати на успешното публично говорене, като постави акцент на медийното поведение пред камера. “Най-силната позиция е тази, която е подплътена с експертиза и осведоменост. Това е и ключът на успеха при публичното говорене и присъствието в медиите на представителите на ГЕРБ,” подчерта ръководителят на пресцентъра на партията.

В рамките на обучението младежите от ГЕРБ имаха възможност да участват в дискусия, за да получат обратна връзка относно практическите си умения, както и да зададат своите въпроси на гост-лекторите.