Нашенки събуват гащите на „Чипъндейлс”

Добрич Лайф

12-04-2016, 10:37

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Шоуто на стриптийзьорите пред родна публика ще е тази неделя

Стриптийзьорите от „Чипъндейлс” ще разрешат на българки да ги събличат на сцената. Това ще се случи в неделя, 17 април, в столичния хотел „Маринела”, където звездите на разголването ще правят шоу. Мачовците са обещали на българските си домакини да си изберат поне шест дами, на някои от които ще разрешат да им събуят гащите като част от голямото двучасово шоу, наречено Break The Rules (Наруши правилата), пише „Телеграф”. Късметлийките могат да видят отблизо как се случва магията Chippendales, тъй като ще ги пуснат зад кулисите и ще се запознаят с танцьорите. Някои от дамите ще се качат на сцената и активно ще се включат в „нарушаването на правилата”.
Веднага след двучасовия спектакъл горещите мъже ще слязат сред публиката, ще раздават автографи и ще се снимат с всяка, която пожелае.
Шоуто Break The Rules е правено като продукция от Бродуей, но е реализирано за пръв път в Лас Вегас. „Основната цел на всяко наше представление е да създаваме радост и най-вече купонджийска атмосфера. Жените очакват да се забавляват и ние им предоставяме именно това”, рекоха мачовците.
До момента най-известните в света стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра. Любопитно е, че на представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи и са унищожили над 60 000 папийонки.