Монтана представи Тодор Алексиев

Капитанът на националите ще подсили отбора за Купата на България

Волейболният Монтана представи капитана на националния отбор Тодор Алексиев, който ще подсили тима за предстоящите срещи от турнира за Купата на България (25-30 април). Само преди дни Алексиев стана шампион на Аржентина с UPCN Сан Хуан.

32-годишният посрещач спази мъжката дума, която беше дал на кмета Златко Живков. Алексиев посети Общината в Монтана заедно с треньора на отбора Петър Шопов. След това волейболният национал направи първата си тренировка с отбора.

„Радвам се, че и Алексиев прие да помогне на отбора. Целите си остават същите поставени още преди началото на сезона – достигане до финалните двубои за титлата и Купата. Едната вече я изпълнихме, сега предстои да стигнем и до мач за другия трофей”, заяви кметът Златко Живков пред chervenkarton.com.

Тодор Алексиев беше категоричен, че иска не просто да стигне до финала, а да го спечели с новия си отбор. Както е известно, Монтана се подсили с още един национал за мачовете от Купата на България. В родния си клуб се завърна Теодор Тодоров.