Два трупа на пътя след челен сблъсък на околовръстното в Добрич

Крими

20-04-2016, 15:28

Снимка:

Регионална телевизия "Добрич"

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Инцидентът е станал по обяд

Двама шофьори загинаха при тежка катастрофа на околовръстния път на Добрич,съобщиха от областната дирекция на МВР. Пътната злополука е възникнала малко след 12 часа днес.
Лек автомобил "Ауди" с бургаска регистрация по неизяснени все още причини е навлязъл в лентата за насрещно движение. Колата се е ударила челно с лек амтомобил "Фолксваген Пасат" с добричка регистрация.Водачът на "Ауди"-то - 27-годишен мъж от Обзор, е загинал на място.Шофьорът на другия автомобил - 57-годишен гражданин на Добрич,е получил множество фрактури и е починал в болницата, информират от полицията.
При инцидента трети автомобил - "Мерцедес" с добричка регистрация, се е ударил в катастрофиралите коли.Шофьорът е изпратен за медицински преглед, няма опасност за живота му, казаха от полицията. На мястото на катастрофата се извършва оглед и пътят се почиства от изтеклите масла.

След уведомяване на окръжния прокурор от дежурния служител на ОД на МВР – Добрич, местопроизшествието беше посетено от дежурния прокурор на Окръжна прокуратура – Добрич. Под негово ръководство незабавно започнаха необходимите действия по разследването.

В тази връзка в Първо РУ на МВР – Добрич има образувано досъдебно производство като причините за произшествието се изясняват.