Христо Янев: С добра игра и характер сме на финал

Играчите направиха верен избор като пожелаха да останат на "Армията"

"Шапки долу пред преданата армейска публика! След като имаше такава еуфория и такова вълнение през целия мач на препълнените трибуни с наши фенове значи сме си свършили работата. От доста време насам "Армията" не е била толкова пълна колкото сега", припомни развълнуван Христо Янев.


" Когато през есента поех отбора това бяха момчета, които са били мачкани в тимовете, в които са играели. Но аз видях,че те имат потенциал и направих всичко възможно за да излезе на показ. И другото, което бе най-важно е,че останаха на "Армията". Доста от тях имаха възможност да играят в отбори от "А" група, но направиха верния избор и пожелаха да играят на "Армията". И не сбъркаха. В една романтична за нас година пишем поредната история на ЦСКА", допълни Христо Янев.


"Няма значение с кой ще играе ЦСКА на финала. И Литекс и Монтана, както и Берое, са сериозни отбори. За нас е важно пак да подходим към предстоящия финал зряло и да радваме нашата публика", допълни Христо Янев.


"Не мога да отделя някой мач от предишните, които изиграхме за Купата на България. Във всяка една среща момчетата показваха характер и съобразно развоя на мача взимахме своето. Именно показването на добра игра и характер във всеки мач бе най-важното за да стигнем до финала", добави Хриосто Янев.

"Мястото на ЦСКА е в "А" група. За кой лът го казвам и го показваме. Всеки един от моите играчи заслужава най-големи поздравления за това, че сега ЦСКА ще спори за Купата", похвали своите футболисти Христо Янев.