Жана Бергендорф призна за любовта към кокаина

Българската Линдзи Лоън не отрича проблема с наркотиците и е решила да потърси помощ, снощи тя празнува рождения ден на сина си

„Нямам какво да кажа... Виновна съм. Срината съм, сбърках. Проблемът с мен е наистина сериозен. Имам нужда от помощ, необходимо е да се лекувам. Предстои ми сериозна битка. В този момент не трябва да говоря, защото трябва да се консултирам с адвоката си.“

Това е разкрила певицата Жана Бергендроф, която бе спипана да кара дрогирана колата си, пред столичен седмичник.

Жана участва в ПТП, а според полевия тест за наркотици, който й е направен, пробата й е дала положителен знак за кокаин. След което тя прекара 24 в ареста.
За съжаление това не е първият случай, в който Бергендорф се забърква с наркотици. В социалните мрежи вече я наричат "Шмъркендорф".

Припомняме, че преди време  Жана бе спипана с марихуана в дома й и закопчана с белезници, след сигнал за битов скандал тя беше открита с комоцио, хематоми и контузии по тялото, за което разказаха лекарите. Тогава от полицията потвърдиха, че е понесла побой в дома си след скандал с бащата на детето й.

Саня Армутлиева, продуцент на певицата се разграничи от личния живот на своя изпълнител, подчертавайки, че договорът с Жана се отнася само за нейното творчество и сценични изяви, и компанията не може да влияе на личния живот на певицата!

А може би именно неосъществените обещания на продуцентите са тласнали Бергендорф към наркотиците?!

След като Жана Бергендорф излезе от ареста тя отпразнува шестия рожден ден на сина си. Това заяви снощи пред БЛИЦ адвокатът на певицата Стефан Атанасов. „Жана е спокойна и е с близките си - с мъжа си и детето си“.

Той в потвърдил, че полевият тест е реагирал на кокаин. Резултатите от кръвната проба ще излязат най-вероятно следващия четвъртък и едва тогава щял да реши как ще пледира, обясни юристът.