Пускат в магазините джин срещу стареене

Животът

22-04-2016, 09:50

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Напитката съдържа няколко специални съставки

Представете си да можете да се отървете от бръчките, целулита и да можете да поддържате младостта на кожата си докато пиете джин с тоник. Вече е възможно. Лондонска фирма пусна в продажба джин със специални съставки, които ни поддържат млади и ни предпазват от остаряване, съобщава „Сън”, цитиран от zdrave.to. В търговската марка на новия продукт има игра на думи между „джин” и „остаряване” – “Anti-aGin”. Напитката е с 40% алкохолно съдържание и съдържа колаген, поддържащ кожата млада.
Освен него в състава на джина са включени и други ботанически деривати, известни с подмладяващите си свойства - лайкучка, коприва и готу кола. За придаване на характерния вкус на напитката се използват класическите за джина продукти - хвойна, кориандър и кардамон.
Подмладяващият джин е богат на минерали, спомага за зарастване на белези и облекчава слънчеви изгаряния. Добре действал и на целулита. Новият бранд бил поръчан от веригата хотели „Уорнър лежър” на специалисти по „хранителна алхимия”.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"