Рафи пее в "Тракия" за каузата "Надежда за Георги"

Мисия Пловдив

26-04-2016, 13:51

Снимка:

Coca Cola

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вечно усмихнатият бг изпълнител Рафи пристига в Пловдив на 27 април, за да се присъедини към великденската инициатива на кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и учениците от СОУ „Св. Седмочисленици“ и СОУ „Софроний Врачански“ в подкрепа на каузата „Надежда за Георги“.

На 27 април (сряда) 2016 г. в район „Тракия“ ще се проведе голям Благотворителен концерт „Великден за Георги“.  Началото му е в 17:30 часа пред паметника Кан Крум. 

Георги е на 15 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен-генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел. Всеки курс на лечение е 30 000 лева. Целта на семейството в момента е да набере жизненоважните за Георги средства за неговото лечение.

Инициативата е на съучениците на Георги – децата от СОУ „Св. Седмочисленици“, подкрепени от техните връстници от още едно тракийско училище СОУ „Софроний Врачански“ и с огромното съдействие на кмета на района Костадин Димитров.

На сцената на Благотворителният концерт ще се качат младите таланти от двете училища, а към тяхната благородна мисия ще се присъединят страхотната пловдивска изпълнителка Едит Унджиян, която ще подгрее публиката, за да посрещнем с аплодисменти невероятният Рафи. 

По време на концерта ще се проведе и благотворителен базар, на който всеки човек може да подкрепи Георги. Ще бъдат изложени великденски сувенири, изработени от дечица от училищата и детските градини в район „Тракия“

Великден е ! Направи добро ! Ела на 27 април (сряда), 17:30 часа, паметника Кан Крум в район „Тракия“ и подари Надежда за Георги.