Изчезна 15-годишната Маринела!

Животът

28-04-2016, 16:41

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Братовчед я направил проститутка!

15-годишната Маринела Миткова, която изчезнала в събота от дома си в Игнатиево, е заставяна да проституира – това разкри първо пред БЛИЦ Йорданка, сестра на момичето. „От събота вечерта я няма, тя избяга с едно момче от Игнатиево, което я кара да проституира“, обясни пред наш репортер Йорданка. Тя е подала сигнал в полицията и е поискала официално сестра й да бъде обявена за издирване.
„Преди време пак беше изчезнала със същото момче, което е наш братовчед. Тогава разбрахме, че е предлагана на мъже срещу пари. Тя самата си призна, че е проституирала. Настаниха я в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни. Стоя там 5 дни и се върна. И сега пак“, разкри сестрата на Маринела. Тя добави, че по нейна информация двамата са във Варна.
„Много се притесняваме, че пак я карат да проституира. Този наш братовчед какво ли не е правил. Даже беше наръгал един човек в Игнатиево“, сподели уплашената Йорданка.
Семейството на 15-годишната Маринела апелира към всички, които имат някаква информация или са я забелязали някъде звъннат на тел. 0898847558

БЛИЦ