СОУ „П.Яворов”, изпрати поредния си випуск

Мисия Пловдив

29-04-2016, 08:00

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В последния предпразничен ден инж.Ральо Ралев отново е сред учениците на район „Северен”. На 28 април СОУ „П.Яворов”, което има цели 106 години писана история, изпрати поредния си випуск с тържествен концерт в Дом на армията-Пловдив.

Кметът на район „Северен” инж.Ралев, придружен от заместник-кметът Лариса Кътова и главен експерт „Образование и култура” Нели Нончева присъстваха на празничния концерт.

„Удоволствие и чест е за мен да съм тук сред вас за пета поредна година на тържественото изпращане на випуска. Ще ви споделя, че вашите концерти са едни от най-хубавите, на които съм присъствал.” – с тези думи инж.Ралев започна поздрава си към възпитаниците на СОУ „П.Яворов”.

В празничната програма участие взеха и ученици на СОУ „Любен Каравелов”, както и студенти на ПУ „Паисий Хилендарски”- гр.Пловдив, с пожелание завършващите днес скоро да им станат колеги в университета.

„Скъп и неизменен гост” -  е кметът на района, за когото директорът на училището г-жа Сашка Кръстева твърди, че носи късмет на учениците, а той не пропуска възможност да бъде сред тях. Красиви момчета и момичета, които обществеността познава като едни от най-добрите спортисти на Пловдив, днес казват довиждане на любимото училище и получават голямата обич на своите приятели и учители.

Инж.Ралев пожела успех на завършващите на предстоящите зрелостни и кандидатстудентски изпити и изрази увереност, че яворовци ще продължават да бъдат знак за успех и сплотеност.