Великденска фиеста пред сградата на Община Пловдив

Мисия Пловдив

01-05-2016, 13:17

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С истинска веселба с куп награди, песни, танци, игри, стотици балони и почерпка с 125 кг козунак разположен на диаметъра на целия фонтан пред Община Пловдив изненада гражданите и гостите на града за Великден. Тържеството беше открито от заместник-кмета „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков.  

Десетки пловдивчани се събраха на пл. „Стефан Стамболов“, за да участват и да се веселят с празничната програма. Разнообразни семейни надпревари, състезателни игри и конкурси за „Най-красиво яйце“ и „Яйце-борец“ бяха предвидили организаторите от Дирекция „Спорт и младежки дейности”. Много изненади и награди очакваха големи и малки.

Празникът продължава и в момента с ВЕЛИКДЕНСКА ФИЕСТА. Най-голямото великденско яйце все още очаква пловдивчани на площада, за да го изпъстрят с добри думи и послания за празника! Всеки, който присъства, ще може да напише своя великденски поздрав на огромно картонено яйце, а зад него на сцената младите таланти на Пловдив ще сътворят празнична Великденска Фиеста! Водещ на веселото празнично събитие е Ася Антонова, а екипът на предаването „Ася в страната на талантите” е подготвил  чудесни подаръци за публиката, които ще бъдат раздадени чрез много томболи, игри и забавни въпроси!

В  следобедната програма ще има:

16.30 ч. - Изпълнения на Биг Бенд - Пловдив

17.10 ч. - Стефани Илиева;

17.30 ч. - Концерт на Deep Zone Project & бек вокали Double Voice