Военен клуб – Пловдив организира 10-ти юбилеен спектакъл „Всички заедно”

Мисия Пловдив

08-05-2016, 08:00

Снимка:

интернет

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На 10.05.2016 г. от 14:30 ч. във Военен клуб – Пловдив, Ресурсен център – Пловдив организира 10-ти юбилеен спектакъл „Всички заедно”, с участието на деца и ученици със специални образователни потребности и техни приятели от общообразователните учебни заведения на област Пловдив.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, Институт за политики в социалното и образователното приобщаване” и студенти доброволци от Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски”.

Целта на мероприятието е да се подкрепят силните страни на децата със специални образователни потребности, да се постигне чувство за удовлетвореност, чрез съпреживяване на радост от екипната изява, и да се повиши увереността в собствените сили и усещането за приятелска подкрепа.

Поканени са всички деца и ученици със специални образоветелни потребности от Пловдивска област, заедно с техните родители.

Ресурсен център – Пловдив работи с 693 деца и ученици със специални образователни потребности на възраст от 3 до 18 години. Те се обучават в 187 учебни заведения – 69 детски градини и 118 училища на територията на град Пловдив и областта: