Сватосаха Принц Хари с дъщерята на Джордж Буш-младши

В ролята на сватовница е влязла сестрата на евентуалната булка, Джена

Предложиха на наследника на британския престол принц Хари да се ожени за Барбара Буш, една от дъщерите-близначки на бившия президент на САЩ Джордж У. Буш. В ролята на сватовница влeзе сестрата на евентуалната булка, Джена, информира Today.

По време на интервю за програмата Today Show на NBC Джена Буш-Хейгър говори с Хари за старта на спортните игри Invictus за военни инвалиди в Орландо, Флорида (идеята за състезанието принадлежи на принца).

Покрай основната тема, журналистът на NBC премина в по-лични теми и попита принцът, "досаждат ли му с въпроси за деца." "Не знам, нямам си приятелка" - отговаря 31-годишният ерген Хари.

Тогава Буш Хейгър каза, че сестра й Барбара "има същия проблем". "Може би не трябва да говорим за това в ефир," – отговаря най-желаният ерген, смеейки се.

След интервюто, Барбара обещала на престолонаследника да го нарича "зетко Хари."

Близначките Джена и Барбара са родени през 1981 година. Баща им бе избран за 43-ти президент на Съединените щати (2001-2009) когато те бяха на 19 години,. Барбара завърши в университета Йейл. След дипломирането си работи в Музея на Институт Смитсониън.