ПП ГЕРБ в район „Източен“ в Пловдив зарадва абитуриенти с тоалети за бала

Мисия Пловдив

11-05-2016, 08:49

Снимка:

Пресцентър

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тоалети, обувки и аксесоари за абитуриентския си бал получиха като подарък от ПП ГЕРБ в район „Източен“ – Пловдив град дванадесетокласниците Диляна Бонева и Пройчо Пройчев.

Идеята е на ръководителя на структурата Иван Стоянов и срещна пълното съдействие и подкрепа на районния кмет Николай Чунчуков /ПП ГЕРБ/ и на всички други членове на партията в „Източен“, които за целта дариха лични средства.

Искахме да помогнем за празника на двама добри и примерни ученици, като им пожелаваме попътен вятър“, сподели Иван Стоянов. Той и Николай Чунчуков лично придружиха Диляна и Пройчо из пловдивските магазини, където абитуриентите си избраха тоалетите.

Диляна Бонева и Пройчо Пройчев са възпитаници на ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“, която се намира в район „Източен“.Тя завършва хотелиерство, а той – хлебарство и сладкарство. И двамата смятат да продължат образованието си в ПУ „Паисий Хилендарски“, като са се ориентирали съответно към педагогика и графичен дизайн.

Абитуриентите благодариха сърдечно на ПП ГЕРБ в „Източен“ за оказания жест на внимание, а Иван Стоянов и Николай Чунчуков обещаха да са сред изпращачите им и на бала на 24 май.