Стартира тенис турнир PEUGEOT за смесени двойки в България

Спорт

11-05-2016, 10:47

Автор:

ivanova2016

Всичко от Автора

На 14 и 15 май 2016 г. на кортовете на Български национален тенис център в Борисовата градина ще се проведе 16-ото издание на най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки в България – ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT.

 За 16-а година любители ще играят за голямата награда – посещение на легендарния тенис турнир Roland-Garros на 2 юни 2016 г. Формулата на игра остава непроменена - 2 от 3 тайбрека или 3 от 5, според броя на екипите. Полуфиналите и финалът ще се играят в 3 от 5 тайбрека.

По време на турнира участниците и посетителите ще могат да видят най-новите модели автомобили и скутери PEUGEOT, както и да тестват велосипеди PEUGEOT.
Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор онлайн на peugeot.bg/tennis, на място в Български национален тенис център, както и в центровете на PEUGEOT в цялата страна.

 През тази година София Франс Ауто още по-силно затвърждава своите ангажименти като поддръжник на развитието на тениса в България с това, че е официален спонсор на Българската федерация по тенис.