Ивайло Петев може да вземе играчи от ЦСКА

Спорт

11-05-2016, 11:18

Снимка:

Канал 3

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА е все по-близо до "А" група

Ивайло Петев: Аз съм за 16 отбора в "А" група

Възможно е да има изненади сред националните му избраници за турнето в Япония

Националният селекционер Ивайло Петев е на път да обърне плочата за ЦСКА. Преди известно време треньорът се прочу, като заяви, че е смешно и несериозно да вика играчи на армейците в представителния отбор.

Червените обаче му запушиха устата, след като елиминираха третия в А група Берое за купата с две победи по 2:0. Петев даде интервю за livesport.bg по този повод.

На въпрос ще извика ли играчи на армейците за предстоящото турне в Япония, той отговори: „Има още малко време до края на първенството, а през тази седмица до голяма степен ще селектираме играчите, които смятам, че ще ни бъдат полезни. Всичко е възможно. И друг път съм говорил на тази тема. Просто нивото, където играе ЦСКА, е изключително ниско. Имаше доста спекулации, доста хора се настроиха по определен начин, а това не е добре за никого”, каза Петев.

„Възможно е да има изненади сред избраниците ми за Япония. Сред някои от футболистите ще има оперативни намеси, други ще отпаднат. Скоро ще видите. Дано новата година да е доста по-добра за нас от предишната”, добави Петев.