Илиан Илиев за втори път би Левски на "Герена"

Спорт

11-05-2016, 12:39

Снимка:

Канал 3

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Илиан Илиев пое Локо (Пд)

Крушарски: Твърда "двойка" за мача с Левски в София

Камбуров вече има 12 гола срещу "сините"

Бившият футболист на Левски Илиан Илиев за втори път,като треньор, победи Левски на "Герена". Първо го направи с Берое за победа с 1:0, а сега с Локо (Пд) за успех с 3:2.

При това, през първото полувреме "сините" водеха в резултата с 2:0. Най-напред Венци Христов откри резултата като отбеляза своя осми гол за Левски. След това Бедоя увеличи аванса на "сините". Който обаче се оказа крехък.

В началото на второто полувреме Сашо Александров си вкара автогол. През оставащите минути дежурният голаджия във вратата на Левски Мартин Камбуров записа 12-то попадение като итрач срещу "сините". Минута преди края на срещата Бирсент Карагерен донесе победата на Локо (Пд).

След двете поредни победи над Лудогорец и Левски, тимът на амбициозния наставник Илиан Илиев гледа към четвъртото място, което най-вероятно ще даде излаз към участие в квалификациите за групите на Лига Европа. Битката ще се води в оставащите три кръга между "смърфовете" и Славия.

Лудогорец вече стана шампион за пети пореден път. В оставащите кръгове разградчани трябва да покажат нужната мотивация за игра за да бъдат в тонус за предстоящите срещи в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига. И да покажат,че са си извадили поука от миналогодишното отпадане от Милсами и отново ще атакуват място сред най-силните в Шампионската лига. Където жребият може да ги постави в една група със световното футболно чудо Лестър...