Вече не можете да се снимате с Джъстин Бийбър

Чувствал се като животно в зоологическата градина

Феновете на Джъстин Бийбър изпаднаха в шок, особено тези, които винаги са се надявали да се щракнат на селфи с него, но така и не са успели.

Тази възможност вече е в миналото и снималите се с него трябва да се смятат за истински късметлии.

Звездата излезе с официално обръщение към феновете си, в което заявява, че повече няма да се снима с тях, защото не искал да се чувства като животно в зоологическата градина. Пък и в крайна сметка „не ви дължи никакви снимки“. Това, естествено, вбеси всичките му фенове, но трябва да признаем, че и Джъстин си има своите основателни причини.

„Ако случайно ме видите някъде, знайте, че няма да се снимам с вас, приключих със снимките. Стигна се до там, че хората дори не ми казват „здравей“, не ме припознават като човешко същество, чувствам се като животно в зоологическа градина, а бих искал да запазя разсъдъка си. Знам, че ще бъдете разочаровани, но на никой не дължа снимки. Що се отнася до онези, които ми казват: „но аз си купих албума ти“, трябва да знаете, че сте получили това, за което сте си платили – АЛБУМ!”, заяви Джъстин.

В отговор на критиките от страна на някои фенове на музиканта, той каза, че му харесва да прави хората щастливи. "Но ако наистина се окажете на мое място, ще  разберете колко е уморително," - добавя той.