Младежи ще мерят сили на ИТ олимпиада в Пловдив

Животът

13-05-2016, 11:05

Снимка:

AMG

Автор:

AMG

Всичко от Автора

На 27 май в парк-хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив ще се проведе ИТ олимпиада, организирана от JobTiger, със спонсорската подрепа на Televic и Demasys.

 

Състезанието е насочено към студенти (3 или 4 курс Бакалавър или Магистър), обучаващи се в специалностите „Телекомуникации“, „Компютърни системи и технологии“ или близки до тях, както и наскоро завършили младежи. ИТ олимпиадата обхваща .NET технологиите и Quality assurance (QA), а участниците трябва трябва да владеят английски език и да имат интерес и познания в програмирането.

 

По време на ИТ олимпиадата младежите ще решават казус изцяло самостоятелно, без да се съветват с външни източници на информация. Те ще разполагат с 90 минути за работа. Победителят ще спечели лаптоп, а най-добрите олимпийци ще бъдат поканени на разговор с представители на Televic и Demasys, за да обсъдят отворените позиции в компанията. Петимата участници, представили се най-убедително по време на тези разговори, ще получат предложение за работа.

 

За да вземат участие, желаещите е необходимо да се регистрират през официалната страница на събитието - http://it-olympics.bg/, като попълнят формата за кандидатстване и изпратят своето CV. Местата за участие са ограничени и само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени да участват. Краен срок за записване 25 май 2016 г.

 

 

За Televic

Телевик България е част от белгийската Телевик Груп. Основната дейност на фирмата е производство на високотехнологична електроника в три сфери: здравеопазване, телеконферентни и железопътни системи. Продуктите с марка Телевик се радват на огромен успех по целия свят и са синоним на качество и ефективност. Постоянният стремеж за иновации и висококвалифицираният персонал на фирмата я превръщат в лидер в своята област.

За Demasys

Демасис е софтуерна компания, която разработва доказано комплексни софтуерни решения за здравеопазването и железопътната индустрия. Основна цел на компанията е да предоставя услуги, които ще донесат ползи на клиентите им и ще повишат ефективността им. Използвайки последните технологии на пазара, Демасис отварят нови възможности за клиентите си - Televic!