Човек на Бареков помете 3 паркирали коли в Търново

Крими

13-05-2016, 22:33

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Симон Милков шофирал пиян, откаран е в болницата

Млад мъж е пострадал при адски удар на кръстовището между бул. България и ул. „Полтава“ във В. Търново. Минувачи и живущи наблизо хора разказаха, че около половин час след 19 ч. се е чул страховит силен удар, точно пред китайския ресторант, намиращ се там. Автомобил, носещ се с бясна скорост по посока от входа на старата столица към централната част на града, се натресъл в паркираните на мястото коли. Най-пострадали са 3 возила, в които за щастие не е имало хора. По чудо никой не се е намирал и пред китайския ресторант, където има външни маси, закачени от безразсъдния шофьор.

Единственият ранен при грозния инцидент е именно виновният водач. По информация на нашите източници, която все още не е получила официално потвърждение от МВР, виновникът е Симон Милков - приближен на Николай Бареков и функционер в партията на телевизионния водещ. Симон Милков дори е бил с автомобил, брандиран с логото на електронния информационен сайт на Бареков.

Милков е откаран в спешното отделение на старата столица и все още нямаме данни за състоянието му, но Velikotarnovoutre научи, че е шофирал пиян.

Колата, с която е катастрофилал криминално порявеният млад мъж, е непоправимо смачкана, за жалост големи щети са нанесени и по трите паркирани коли, които Симон Милков е помел.

На мястото на страшния сблъсък веднага са пристигнали патрулки и линейка. Пожарен автомобил пък се наложило да обезопасява мястото, тъй като една от блъснатите коли била с газова уредба. Пожарната остана при местопроизшествието почти до 22 часа.